Ryhmäliikunnan
aikataulut

Meiltä löydät kattavan valikoiman ryhmäliikuntatunteja sekä erillismaksullisia pienryhmiä. Tutustu tarjontaan ja lähde mukaamme liikkumaan.

Alta löydät aikuisten ja lasten ryhmäliikuntatarjottimet. Selaa sivua hieman eteenpäin ja varaa tuntisi varausjärjestelmästämme.

Ryhmäliikunnan aikataulut

Meiltä löydät kattavan valikoiman ryhmäliikuntatunteja sekä erillismaksullisia pienryhmiä. Tutustu tarjontaan ja lähde mukaamme liikkumaan.

Alta löydät aikuisten ja lasten ryhmäliikuntatarjottimet. Selaa sivua hieman eteenpäin ja varaa tuntisi varausjärjestelmästämme.

Varaa tuntisi

Tutustu ryhmäliikunnan aikatauluihin ja varaa tuntisi.

Olemme koonneet sinulle kattavan tietopaketin erilaisista ryhmäliikunnan vaihtoehdoistamme. Löydät tuntien tiedot selaamalla sivuamme ajanvarauskalenterin alle – ja klikkaamalla tunnin nimeä saat yksityiskohtaisemman kuvauksen

Nähdään tunnilla!

FITBOX SPINNING STUDIO

Spinning eli Indoor cycling on helppoa ja ennen kaikkea tehokasta sisäpyöräilyä mukaansatempaavan musiikin ja ohjauksen tahtiin. Spinning sopii kaiken kuntoisille, myös vasta-alkajille. Liikuntakeskus FitBox tarjoaa monia eritasoisia tunteja, josta voit valita itsellesi parhaiten sopivat tunnit.

Ohjattujen tuntien ulkopuolella voit myös käyttää spinning-studiota itsenäisesti. Polje vaikka haluamasi virtuaalitunti tai vain fiilistele hyvän musiikin tahdissa rauhassa polkien.

Virtual Spinning 60’Soft Spinning 60’Power Spinning 45’Power Spinning 60’Sunday Funday Spinning 60’

FITBOX CROSSTRAINING

StartEasyWoimaWodMixAfter Work Crosstraining

RYHMÄLIIKUNTA

Liikuntakeskus Fitboxilla on useampi ryhmäliikuntasali ja tarjoammekin paljon eri vaihtoehtoja liikkumiseen. Tässä pieni pintaraapaisu, mitä kaikkea ryhmäliikunnan lukujärjestys kevätkaudella pitää sisällään.

Ryhmäliikunta tarjotin vaihtuu neljä kertaa vuodessa (kevät, kesä, syksy, talvi). Jos epäröit jollekin tunnille menoa, niin kysy henkilökunnaltamme rohkeasti lisää.

Seniorijumppa
Seniori+huoltamo 60’
Dance mix 60’
Goflo & Trampolin
Kahvakuula Circuit 45’
Rasvanpolttomuokkaus 60’
Goflo 60’
Fitbox Pump 60’
Cardio Hiit 30’
After Work Ilmajooga 60’
Ilmajooga alkeet 60’
Perheliikunta 60’
Fitbox Happy Feet 60’
Goflo+muokkaus 60’

FITBOX KEHONHUOLTO

Kehonhuolto ja dynaamiset venyttelyt ovat äärettömän tärkeä osa niin kovaa treenaavan kun tavallisen ihmisen hyvinvointia. Kropan pitäminen elastisena ja liikkuvana, vähentää olennaisesti loukkaantumisriskejä, vähentää kiputiloja ja auttaa palautumiseen.

KEHONHUOLTO- tunnit ovat vaihtelevia kehohuolto ja venyttelytunteja, missä lihasjännitykset saavat kyytiä ja lihakset rentoutuvat rauhallisen musiikin soidessa taustalla. KEHONHUOLTO-tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille miehille, naisille sekä yli 13-vuotiaille nuorille. Aiempaa kokemusta et tunnille tarvitse ja suosittelemmekin tuntia kaikille. Pyrimme siihen, että kehonhuolto-tunnin jälkeen olosi olisi raukea ja rento.

FITBOX FYSIO

Fysioterapeutin ryhmäliikuntatunneilla paneudutaan yksilöllisemmin tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisevään hoitoon ja kaikki liikkeet tehdään fysioterapeuttimme Janiinan ohjaamana ja kropan oikeisiin liikeratoihin kiinnitetään näillä tunneilla vahvasti huomiota. Fysio-tunteja löydät myös erillismaksullisten ryhmien tarjottimelta.

Fysio Relax 30’
Fysio Mobility 60’

LAPSET JA NUORET

Liikuntakeskus FitBoxilla on myös lapsille, junioreille ja nuorille oma ryhmäliikuntakortti, jolla he pääsevät liikkumaan usealle eri tunnille pitkin viikkoa. Pääosin tunnit ovat 8-16 -vuotiaille, mutta myös 4-7vuotiaille lapsille löytyy tunteja ryhmäliikunta tarjottimen lisäksi, FitBoxin Parkour treenikalenterista, sekä erillismaksullisista ryhmistä. Osaan aikuisten tunneista voi myös yli 13-vuotias nuori ilmoittautua.

Kidsbox In Fitbox8-12V Junior crosstraining13-16V Crosstraining Nuoret13-16v Nuorten Pump8-12v Junior Trampolin13-16v GoFlo&Trampolin8-12v After School GoFlo13-16v After School crosstraining4-7v Lasten satujumppa+trampolin4-7v Kids play&fun

8-12v Trampolin jumppa

ERILLISMAKSULLISET RYHMÄT

Erillismaksulliset tunnit ovat kurssiluontoisia ja maksetaan aina kerralla. Ensimmäiset ryhmät alkaa jo vko 2, joten olehan tarkkana, että mahdut mukaan. Ryhmiin on rajallinen osallistumismäärä. Tervetuloa mukaan!

info@fitboxakaa.fi

050 430 6006

 

Ilmajooga JatkoIlmajooga NuoretIlmajooga Nuoret TemppuilijatFitbox Junior Lukkopaini, 8–14VFitbox Lukkopaini, Nuorille ja AikuisilleFitbox Junior Aikido, 10–16VFitbox Aikido, Aikuiset ja NuoretFitbox Junior Painonnosto 12–17VRoinisen Woima, Painonnostoa aikuisilleFitbox Kids Hiphop 8–11VFitbox Junior Hiphop 12–16VFitbox Hiphop, Aikuiset ja yli 17vErikoisjoukot A’la FitboxKatin Erikoisjoukot A’la FitboxFitbox XXL Happy&Joy 60’Tuukan Toiminnallinen 60’Fitbox Fysio Tervekeho 60’Fitbox Lavis A’la Virpi 60’Team TaaperotÄijä crosstraining 60’