Ryhmäliikunnan
aikataulut

HUOM! 1.6 alkaen voit varata ryhmäliikuntatunteja normaalisti. Tuntiohjelman löydät alta!

Ryhmäliikunnan aikataulut

Ryhmäliikunta Akaa
 Fitbox Ryhmäliikunta Toijala
Ryhmäliikunta Akaa
Fitbox Ryhmäliikunta Toijala

Varaa tuntisi

Tutustu ryhmäliikunnan aikatauluihin ja varaa tuntisi.

Olemme koonneet sinulle kattavan tietopaketin erilaisista ryhmäliikunnan vaihtoehdoistamme. Löydät tuntien tiedot selaamalla sivuamme ajanvarauskalenterin alle – ja klikkaamalla tunnin nimeä saat yksityiskohtaisemman kuvauksen

Nähdään tunnilla!

FITBOX SPINNING STUDIO

Spinning eli Indoor cycling on helppoa ja ennen kaikkea tehokasta sisäpyöräilyä mukaansatempaavan musiikin ja ohjauksen tahtiin. Spinning sopii kaiken kuntoisille, myös vasta-alkajille. Liikuntakeskus FitBox tarjoaa monia eritasoisia tunteja, josta voit valita itsellesi parhaiten sopivat tunnit.

Ohjattujen tuntien ulkopuolella voit myös käyttää spinning-studiota itsenäisesti. Polje vaikka haluamasi virtuaalitunti tai vain fiilistele hyvän musiikin tahdissa rauhassa polkien.

FITBOX CROSSTRAINING

RYHMÄLIIKUNTA

Liikuntakeskus Fitboxilla on useampi ryhmäliikuntasali ja tarjoammekin paljon eri vaihtoehtoja liikkumiseen. Tässä pieni pintaraapaisu, mitä kaikkea ryhmäliikunnan lukujärjestys kevätkaudella pitää sisällään.

Ryhmäliikunta tarjotin vaihtuu neljä kertaa vuodessa (kevät, kesä, syksy, talvi). Jos epäröit jollekin tunnille menoa, niin kysy henkilökunnaltamme rohkeasti lisää.

FITBOX KEHONHUOLTO

Kehonhuolto ja dynaamiset venyttelyt ovat äärettömän tärkeä osa niin kovaa treenaavan kun tavallisen ihmisen hyvinvointia. Kropan pitäminen elastisena ja liikkuvana, vähentää olennaisesti loukkaantumisriskejä, vähentää kiputiloja ja auttaa palautumiseen.

KEHONHUOLTO- tunnit ovat vaihtelevia kehohuolto ja venyttelytunteja, missä lihasjännitykset saavat kyytiä ja lihakset rentoutuvat rauhallisen musiikin soidessa taustalla. KEHONHUOLTO-tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille miehille, naisille sekä yli 13-vuotiaille nuorille. Aiempaa kokemusta et tunnille tarvitse ja suosittelemmekin tuntia kaikille. Pyrimme siihen, että kehonhuolto-tunnin jälkeen olosi olisi raukea ja rento.

LAPSET JA NUORET

Liikuntakeskus FitBoxilla on myös lapsille, junioreille ja nuorille oma ryhmäliikuntakortti, jolla he pääsevät liikkumaan usealle eri tunnille pitkin viikkoa. Pääosin tunnit ovat 8-16 -vuotiaille, mutta myös 4-7vuotiaille lapsille löytyy tunteja ryhmäliikunta tarjottimen lisäksi, FitBoxin Parkour treenikalenterista, sekä erillismaksullisista ryhmistä. Osaan aikuisten tunneista voi myös yli 13-vuotias nuori ilmoittautua.

ERILLISMAKSULLISET RYHMÄT

Erillismaksulliset tunnit ovat kurssiluontoisia ja maksetaan aina kerralla. Ensimmäiset ryhmät alkaa jo vko 2, joten olehan tarkkana, että mahdut mukaan. Ryhmiin on rajallinen osallistumismäärä. Tervetuloa mukaan!

info@fitboxakaa.fi

050 430 6006