AJANKOHTAISTA

VERKKOKAUPPA

 

Pääset Fitboxille uutena asiakkaana myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella!

Ostaessasi verkkokaupastamme kertamaksun tai jäsenyyden saat sähköpostiisi PIN-koodin jolla pääset sisään ulko-ovestamme. PIN-koodi on voimassa koko jäsenyytesi ajan.

Mikäli ostat verkkokaupastamme 10 x kortin tai kuukausikortin haethan asiakaspalvelustamme itsellesi lisäksi myös kulkutägin jolla leimaat itsesi sisään ilmoittautumisautomaatillamme.

Voit ostaa jatkoaikaa kortillesi myös kätevästi verkkokaupasta! Jäsenyys menee voimaan automaattisesti vanhan päätyttyä.

HUOM! Mikäli ostat uuden tuotteen 2 kk sisällä, järjestelmämme ei lähetä sinulle uutta koodia sähköpostitse vaan vanha koodisi aktivoituu käyttöön uudelleen!

 

 

 

 

OPTISHAKE

 

Saliltamme löytyy vallankumouksellinen Optishake-juomapalvelu, josta saat helposti ja edullisesti yhdestä palvelusta kaikki treenijuomat preworkoutista palkkariin suoraan shakeriin kuukausitilauksella, juomapakettina tai yksittäisinä juomina.

Voit ostaa juomapaketin 10 juomaa hintaan 19.90€ tai liittyä suoraan kuukausitilaajaksi ja voit juoda jopa kolme juomaa vaikka joka päivä. Kuukausitilaus hintaan 34,90€ / kk. Juomat tarjoillaan suoraan omaan shakeriin, jolloin käytöstä ei synny lainkaan jätettä. Shakerin hinta on 5,90€. Yksittäisjuomat shakeriin maksavat 2,70 € / kpl. Palvelussa Plus Nutritionin laadukkaat tuotteet.

Käyttäjäksi rekisteröityminen tapahtuu kirjaimellisesti minuutissa!

1. Ota shaker koneen viereiseltä hyllyltä ja piippaa sen optishake-tarra automaatin lukulaitetta vasten.

2. Syötä etu – ja sukunimesi ja yhteystietosi laskutusta varten.

3. Olet valmis! Valitse juomasi, laita shaker koneen aukkoon ja nauti!

Let´s SHAKE things up!

Ravinto – ja valmistusainetiedot juomista saat laitteen kosketusnäytöltä tai osoitteesta https://optishake.fi/

 

 

 

 

TUTUSTUMAAN FITBOXILLE

 

Haluaisitko tulla tutustumaan Fitboxille ?

Se onnistuu! Fitboxille pääsee veloituksetta tutustumaan niin ryhmäliikuntaan kuin kuntosalille! Ilmoita vain tulostasi asiakaspalveluumme tai info@fitboxakaa.fi/0504306006. Jos tulet tutustumaan asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, annamme sinulle kertakäyttöisen PIN-koodin jolla pääset sisään tiloihimme.

Mikäli tulet tutustumaan ryhmäliikuntaan, muistathan varata paikkasi tunnille etukäteen ajanvarausjärjestelmästämme tai ottamalla yhteyttä henkilökuntaamme!

Tutustuminen on tarkoitettu vain uusille asiakkaillemme ja se on rajoitettu 1 krt / per asiakas ryhmäliikuntaan ja 1 krt / per asiakas kuntosalille, eli voit halutessasi tutustua kerran veloituksetta molempiin!

Kokeilukäynti ei sido sinua pidempään asiakkuuteen.