Henkilökunta

Tutustu henkilökuntaamme ja anna osaavien ammattilaisten auttaa sinua omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Voit laittaa meille suoraan viestiä tai soittaa, palvelemme sinua mielellämme.

Henkilökunta

Tutustu henkilökuntaamme ja anna osaavien ammattilaisten auttaa sinua omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Voit laittaa meille suoraan viestiä tai soittaa, palvelemme sinua mielellämme.
Koko henkilökuntamme on myös suorittanut Punaisen ristin Hätäensiapu-kurssin.
Liikuntakeskus Fitbox

Elina Hyötyläinen

Liikuntakeskuksen omistaja

elina@fitboxakaa.fi | 040 595 2573

Veera Lähteenmäki

Toimitusjohtaja

veera@fitboxakaa.fi | 040 049 6741 

 

Moikka olen Veera!

Toimin Fitboxilla Liikuntakeskus vastaavana. Voit siis kääntyä minun puoleeni oli asia mikä vain!

Minulle tärkeintä on että Fitbox on paikka jokaiselle, että täällä on aina vastassa iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä viihtyisät tilat.

Minut tavoittaa Fitboxilta myös arkisin maanantaista perjantaihin klo: 8.00-15.30 välisenä aikana Protilien puolelta (miesten pukkarin viereinen ovi), eli mikäli kaipalet asiakaspalvelijaa niin autan mielelläni! Voit myös soittaa Fitboxin numeroon : 0504306006.

Nähdään Fitboxilla!

 

 

 

 

 

 

 

 

Antti Lahti

Ryhmäliikuntaohjaaja

 

Moi olen Antti!

Ohjaan ja ohjelmoin Fitboxilla crosstraining tunteja. Omaan usean vuoden kokemuksen crossfit lajista ja olen myös kisannut lajin parissa. Crosstraining tunteja olen ohjannut muutaman vuoden ajan.

Crosstraining tunneissa haluan panostaa siihen että tunnit sopivat kaikille kunto- ja taitotasosta riippumatta. Yritän pitää tunnit monipuolisina ja antaa asiakkaille onnistumisen tunteita ja hikisiä mutta hauskoja reenejä!

Kati Nieminen

Liikunnanohjaaja
Ryhmäliikuntaohjaaja

Moikka olen Kati!

Valmistuin liikunnanohjaajaksi Vierumäen urheiluopistosta vuonna 2000.
Olen ohjannut vuosien aikana hyvin erilaisia ryhmäliikuntatunteja, mutta spinning on aina ollut ehdoton suosikkini. Se on mahtava tapa harjoitella kestävyyttä, hyvän musiikin tahdissa.

Vuosien varrella olen huomannut myös kehonhuollon merkityksen. Tervetuloa rentoutumaan, palautumaan ja huoltamaan kehoa sekä mieltä kanssani sunnuntai-iltaisin.

Kristiina Mäkelä

Ryhmäliikuntaohjaaja

 

Moikka!

Mä olen Kristiina Mäkelä. Olen ohjannut vuosien aikana erilaisia tunteja niin aikuisille, kuin lapsillekin. Tällä hetkellä ohjaan Fitboxilla ilmajoogaa lapsille ja aikuisille.

On tärkeää ottaa aikaa itselle ja pitää itsestä huolta. Tervetuloa ilmajooga tunnille!

Ohjaan ilmajoogaa myös mielelläni erilaisille porukoille, esim. kaveri-, työ- tai polttariporukalle. Ole Fitboxille yhteydessä niin sovitaan sopiva aika!

 

 

Marko Murto

Personal Trainer (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)

| 040 829 2169

Olen Trainer4You pt-koulutusputken käynyt valmentaja ja personal trainer. Teen henkilökohtaisia treeni- ja ravinto-ohjelmia, ohjauksia sekä kokonaisvaltaisempia valmennuksia. Minulla on vuosia kokemusta monen tasoisista kuntoilijoista, vasta-alkajista todella kokeneisiin treenaajiin. Joten lähtötasosi ja tavoitteesi voi olla millainen tahansa. Omakohtaista treenitaustaa kuntosaliharjoittelusta minulla on jo yli 15 vuoden ajalta.

Valmentajana olen vaativa, mutta kannustava ja todella haluan asiakkaidensa onnistuvan tavoitteissaan. Olen aina täysillä mukana valmennettavan tavoitteen saavuttamisessa ja myös vastavuoroisesti toivon samanlaista asennoitumista valmennettavalta. Valmennuksessa erittäin tärkeää on rehellisyys ja molemminpuolinen vuorovaikutus, näin saadaan parhaiten tuloksia aikaan. Tulokset eivät kuitenkaan tule helpolla vaan niiden saavuttamiseksi pitää olla valmis tekemään töitä!

Ota yhteyttä, niin tehdään tavoitteestasi totta!

puh. 0408292169 / marko.murto@hotmail.com

Erityisosaamiset:

  • Lihasmassan lisäys
  • Voimanhankinta
  • Ravitsemus
  • Painon pudotus ja painonhallinta
  • Kiinteytyminen

Milja Vintola

Tanssinohjaaja

 

Moi! Mä oon Milja, ja ohjaan Fitboxilla twerkkitunteja. Twerk on lantion liikkeeseen keskittyvä tanssilaji, jossa pyllyä liikutetaan eri asennoissa eri tavoilla. Mä oon twerkannut neljä vuotta, ja kehittänyt itseäni suomalaisten opettajien lisäksi myös ulkomailla. Lähdetään liikkeelle alkeista, eli et tarvitse aiempaa tanssikokemusta!

Mun tunneilla noudatetaan turvallisemman tilan periaatetta, joka ikinen keho ja pylly voi twerkata!

Tervetuloa tanssimaan mun kanssa!

Kurkkaa lisää Miljan somesta @miljavintola (instagram)

Eemeli Vajaranta

Parkour-ohjaaja (Suomen Parkour Ry), ryhmäliikuntaohjaaja

 

Moro, olen Eemeli Vajaranta ja ohjaan lapsille ja nuorille parkouria.

Olen ohjannut pikkuihmisiä jo vuosien ajan ja työskentely heidän kanssaan alkaa olemaan hallussa, voidaan siinä samalla puhua konsolipeleistä ja mopoista, miksei yksisarvisista ja glitteri slimeistä. Pääasia ohjauksissani on että se on kaikille kivaa ja turvallista.

Yhteisöllisyys ja mukava toiminta näyttelee suurempaa kuvaa varsinkin pienimpien kanssa kuin huippuunsa hiotut ja riskialttiit temput.

Vanhempien kikkailijoiden kanssa harjoitellaan sitten nousujohteisemmin ja haastetaan löytämään omia rajoja, vahvuuksia ja taitotasoja.

Tuu mukaan, pidetään lystiä!

Laura Vajaranta

Ryhmäliikuntaohjaaja

 

Moikka!

Olen Laura ja ohjaan Fitboxilla crosstraining tunteja. Olen itse harrastanut lajia kohta kahdeksan vuotta, mutta nautin myös monenlaisesta liikkumisesta – niin pyöräillen, kuin jalan. Mulle liikunta on tapa rentoutua ja unohtaa kaikki muu meneillään oleva.

Mun tunneille oot tervetullut omana itsenäsi – olitpa jo kovan kuntotason urheilija tai vasta lajia kokeileva aloittelija. Tarvittaessa skaalataan tai korvataan liikkeet just sulle sopiviks omien tavoitteiden ja kuntotason mukaiseksi, pidetään hauskaa ja treenataan hikisesti.

Puhun sujuvasti englantia, joten multa onnistuu myös englanninkielinen ohjaus!

Nähdään tunneilla!

Saara Saunamäki

Niina Ovaskainen

Kuntosalivalmentaja (Haaga-Helia)
Ryhmäliikunnanohjaaja (SVOLI)
Lihaskuntovalmentaja (Varala)
Zumba-ohjaaja basic 1 ja 2
Personal Trainer

| 040 220 0931

Moikka! Oon Niina, positiivinen ja energinen lempeä ohjaaja ja valmentaja.

Olen tehnyt ohjaushommia jo kohta vuosikymmenen ajan ja omalla toiminimellä vuodesta 2018 saakka.

Ohjaan Fitboxilla hiit, core ja kehonhuolto tuntia, teen PT-hommia ja ohjailen myös kuntosalin puolella ryhmiä!

Mut löytää instasta @niinanliikuntapalvelut tai laittamalla viestiä 0402200931 / niinan.liikuntapalvelut@gmail.com

 

Satu Lehtonen

Terhi Saarinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Moi!

Olen Terhi ja ohjaan Fitboxilla lempeää joogaa sekä itämaista tanssia.

Itämaisen tanssin olen aloittanut vuonna 1994 ja treenannut tavoitteellisesti parhaimmilla opettajilla sekä New Yorkissa au pair vuotenani. 

Joogasta olen suorittanut 2 opettajakoulutusta (Villa Mandalan sekä Ananda Sevan) ja ohjannut joogaa 10 vuotta useampia ryhmiä säännöllisesti. Oman kokonaisvaltaisen joogapolun olen aloittanut -90 luvun lopulla ja tällä hetkellä opiskelen shakti joogaa.

Tarjoan myös itämaisen tanssin esityksiä juhliin sekä sosiaalisessa mediasta minut löytää Tehya Maga- Sensuelli Luojatar nimellä, joka keskittyy onlinepalveluihin naisille. (asiakaspalvelu@sensuelliluojatar.fihttps://sensuelliluojatar.fi/ota-yhteytta/)

Elisa Vaara

Elisa Vaara

Ryhmäliikuntaohjaaja, Fysioterapeutti, Personal Trainer

 Moi olen Elisa!

Olen Fitboxilla sinua varten, joka haluaa tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen. Huomioin asiakkaan kokonaisvaltaisesti, jolloin sinä olet keskiössä. Koen tärkeäksi, että harjoitukset sopii sinun liikuntamieltymyksiin ja tavoitteisiin. Osaamiseni takaa sen, että osaan huomioida mahdolliset tuki-ja liikuntaelin vaivat tai muut sairaudet. Pitkän työkokemuksen taustalla on mm. Personal trainer ja fysioterapian opinnot. Olen erikoistunut fysioterapiassa tuki-ja liikuntaelinten lisäksi psykofyysiseen fysioterapiaan. Olen myös kehonhuoltoon erikoistunut, fitboxilla saatat löytää itsesi terapeuttisesta kehonhuoltotunnilta.

Satu Lehtonen

Jenni Aimolahti

Lasten liikunta- ja juhlaelämyspalvelut
Liikunnanohjaaja (AMK), liikuntaneuvoja, yrittäjä

Järjestä Huvipupun kanssa elämykselliset lasten synttärit, juhlat, tapahtumat ja liikuntakoulutukset ryhmille Pirkanmaalla ja lähialueilla.
Satuhahmot ohjaavat lastenliikuntaa ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Hyppää huvituksiin!

Jenni ohjaa Fitboxilla lisäksi ryhmäliikuntaa lapsille ja aikuisille

Johto

Elina Hyötyläinen

Omistaja Liikuntakeskus FitBox

| 040 595 2573

Sami Hyötyläinen

Omistaja Liikuntakeskus FitBox

| 040 070 1225