Fitbox Palvelut

Liikuntakeskus Fitboxilla voit treenata ilman sitovia jäsenyyksiä.

Tule tutustumaan ja liity mukaan Fitboxin ainutlaatuiseen yhteisöön!

Liikuntapalvelut

N

Kuntosali ja ryhmäliikunta

N

PT-palvelut

N

Ruokavalio

Muut palvelut

N

Polttaripaketit

N

Tilavuokraus

N

Yritys / Seurat

Kysy lisää


050 430 6006

Kuntosali

Me Liikuntakeskus FitBoxilla panostamme laadukkaisiin ja markkinoiden parhaimpiin laitteisiin. Akaan Toijalassa sijaitsevassa 700 m2 liikuntakeskuksessamme pääset treenaamaan monipuolisesti. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva kuntosalimme on monipuolisesti varusteltu Technogymin laitteistoilla. Cardio-laitteiden lisäksi löydät mukavan kokoelman painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä tietysti runsaasti käsipainoja.
Salilla vallitsee viihtyisä ja rento ilmapiiri, ja kiinnitämme tarkasti huomiota salin turvallisuuteen sekä puhtauteen. Meille kaikkien treenaajien on mukava tulla ja henkilökuntamme auttaa mieluusti laitteiden käytössä ja oikeissa tekniikoissa. Sali-asiakkaanamme voit vapaasti käyttää myös Spinning-studiota sekä toisessa kerroksessa sijaitsevaa Crosstraining-salia näiden ollessa vapaana.

Tervetuloa treenaamaan.

Ryhmäliikunta

Meiltä löydät monipuolisen ryhmäliikuntakalenterin, josta jokainen varmasti löytää omansa. Olemme pyrkineet huomioimaan niin vasta-alkajan, tavoitteellisesti treenaavan sekä seniori-ikäiset, lapsia ja nuoria unohtamatta.

YRITYKSILLE

Liikuntaetu on hyvinvointia edistävä vaihtoehto palkankorotukselle, ja sille on määritelty vuosikohtainen verovapaa enimmäismäärä. Tämä henkilökuntaetu on työntekijälle verovapaata ja työnantajalle verovähennyskelpoista.

TYKY-päivien ohjelma ja sisältö räätälöidään juuri teidän yrityksenne näköiseksi. Meidän kattavasta valikoimasta erilaisia tunteja löytyy varmasti jokaiselle porukalle mieleinen! Tunnit on mahdollista pitää kertaluontoisina tai esimerkiksi tunti useampana viikkona vaikkapa erilaisten lajikokeiluiden merkeissä!

Me Fitboxilla olemme räätälöineet myös yrityspaketit kuukausijäsenyyksiä varten. Voit ottaa henkilöstöllesi yrityskortit jolloin jokainen työntekijä saa oman kulkulätkän Fitboxille ja pääsee salillemme 24/7 sekä hyödyntämään kattavaa ryhmäliikunta valikoimaamme.

YHDESSÄ KOHTI PAREMPAA TYÖHYVINVOINTIA!

Henkilökohtainen Valmennus

Tuntuuko, että tulokset jumittavat paikoillaan? Kaipaatko treeniin tai ruokavalioosi muutosta? Haaveiletko painonpudotuksesta, lihasten kasvattamisesta tai tavoitteellisesti urheilusta? Jos vastasit johonkin kyllä, tämä on juuri sinulle. Oma valmentaja on sinun tavoitteeseesi sitoutuva alan ammattilainen, jonka kanssa on helppo edetä kohti omia tavoitteita ja päämääriä. Henkilökohtainen valmentajasi on kannustava, sitoutunut tavoitteeseesi sekä tukee sinua koko projektin ajan. Muutetaan yhdessä elämäsi ja tehdään unelmista totta.

Tutustu valmentajiimme, valitse sopivin ja sovi tapaaminen.