Sopimusehdot

ASIAKKUUS

Liikuntakeskus Fitbox Oy:n asiakassopimus tehdään verkkokaupassa tai asiakaspalvelupisteessä sen aukioloaikojen puitteissa. Asiakas hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tässä sopimuksessa määritettyjä ehtoja. Alle 18-vuotias henkilö kuntoilee Liikuntakeskus Fitbox Oy:n sopimuksen hyväksyneen huoltajan vastuulla ja hyväksynnällä. Asiakas on tietoinen siitä, että Liikuntakeskus Fitbox Oy toimii osittain ilman paikalla olevaa henkilökuntaa. Liikuntakeskus Fitbox Oy: llä on oikeus siirtää tämä sopimus edelleen kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta.

KULKUTUNNISTE, TIETOJEN KÄSITTELY SEKÄ YHTEYSTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

Asiakkaalle luodaan henkilökohtainen kulkutunniste. Kulkutunniste on pyynnöstä näytettävä Liikuntakeskus Fitbox Oy:n henkilökunnalle. Kulkutunnisteen käyttö edellyttää asiakkaan tunnistamista eli kuvallisen henkilökortin esittämistä pyydettäessä. Asiakkaan on tiedotettava yhteystietojen muutoksista. Liikuntakeskus Fitbox Oy tallentaa asiakkaan tiedot omiin tietojärjestelmiinsä ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

KAUSIKORTTI, 10 – KORTTI, KERTAMAKSU, LAPSIPARKKI

Kausi – ja yrityskortteihin sisältyy kulkutunniste, jolla pääsee vapaasti Liikuntakeskus Fitbox Oy:n tiloihin 24/7. Kertamaksut ja 10 – kortin leimauksen voi suorittaa asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Kortin voi jäädyttää/siirtää vain lääkärintodistuksella. Kaikki kortit ovat ostettavissa verkkokaupasta. Huoltaja voi jättää lapsensa maksulliseen lapsiparkkiin. Lapsiparkki ei ole valvottu. Lapsiparkki vaatii ensimmäisellä käyttökerralla kirjallisen sopimuksen, jossa huoltaja ymmärtää vastuun olevan hänen eikä Liikuntakeskus Fitbox Oy:n.

TARJOTTAVAT PALVELUT

Asiakkaalla on oikeus hyödyntää Liikuntakeskus Fitbox Oy:n palveluja (kuntosali ja ryhmäliikunta) sopimuksen ehtojen mukaisesti.

MAKSUEHDOT

Keskuksessa maksun voi suorittaa pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla. Meillä käy maksuvälineenä useimmat liikuntaedut: Mash lasku – ja osamaksu, Smartum, Tyky, Edenred, Virikeseteli ja Sporttipassi/e-passi. Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia eikä niillä voi maksaa toisen henkilön liikuntamaksuja.

HINNANMUUTOKSET

Ilmoitettuaan asiasta asiakkaalle viimeistään 60 päivää ennen kuin hinnanmuutokset astuvat voimaan, Liikuntakeskus Fitbox Oy voi korottaa tai laskea jäsenyyden hintaa. Liikuntakeskus Fitbox Oy ilmoittaa muutoksista keskuksen infotaululla ja sähköpostitse. Ennalta maksetun määräaikaisen sopimuksen hintaan ei voida jälkikäteen tehdä muutoksia kesken sopimuskauden. Ennalta maksetun sopimuksen voimassaoloajan umpeutuessa jäsen voi lunastaa uuden sopimuksen sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Liikuntakeskus Fitbox Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle arvonlisäveromuutoksen tai mahdollisten muiden viranomaistoimien hinnoissa aiheuttamista muutoksista vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtämistä asiakkaan maksettaviin hintoihin.

VASTUU MAKSUISTA

Mikäli palveluiden käytöstä sovittu maksu ei tapahdu siten kuin maksuehdot edellyttävät, asiakkaan oikeus Liikuntakeskus Fitbox Oy:n palveluiden käyttämiseen voidaan keskeyttää, kunnes maksu tapahtuu. Täysi-ikäinen asiakas on aina vastuussa kaikista sopimuksen mukaisista maksuista henkilökohtaisesti. Liikuntakeskus Fitbox Oy:llä on oikeus periä viivästyskorkoa ja hinnaston mukaista muistutusmaksua sekä toimistokuluja myöhästyneistä maksuista.

SÄÄNNÖT

 • Henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.
 • Liikuntakeskus Fitbox Oy:n asiakkailta odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi.
 • Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö ei ole sallittua Liikuntakeskus Fitbox Oy:n tiloissa.
 • Jos asiakas tahallisesti vaurioittaa Liikuntakeskus Fitbox Oy:n kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.
 • Käytä aina treenipyyhettä kuntosalilaitteilla harjoitellessasi.
 • Pyyhi laitteet käytön jälkeen. Käyttäjiä on paljon ja näin varmistamme, että laitteet ovat aina siistejä.
 • Käytä aina asianmukaista vaatetusta ja sisäjalkineita. Pelkillä sukilla tai paljain jaloin liikkuminen liikuntatiloissa on kielletty määriteltyjä tunteja lukuun ottamatta.
 • Palauta liikuntavälineet aina alkuperäisille paikoilleen.
 • Anna kaikille vieraillemme mahdollisuus käyttää kuntosalilaitteita. Vapauta laite toisten käyttöön taukosi ajaksi.
 • Muiden, kuin itsensä, valo- tai videokuvaaminen luvatta Liikuntakeskus Fitbox Oy:n tiloissa on ehdottomasti kielletty. Kielto koskee myös kamerakännyköitä.
 • Pukuhuoneen kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yli yön ei ole sallittua.
 • Kaikkia ajanvarauksia koskee peruutussääntö. Mikäli varattua aikaa ei peruuteta kahta tuntia ennen sovittua aikaa, ja peruuttamatta jättäminen on toistuvaa, asiakas voi menettää varausoikeutensa määräajaksi tai pysyvästi.

  Mikäli kyseessä on peruuttamaton oheispalvelu, kuten esim. ohjaus aika, veloittaa Liikuntakeskus Fitbox Oy käyttämättä jääneestä ajasta hinnaston mukaisen hinnan.

 • Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Seuraa ohjeita. Liikuntakeskus Fitbox Oy ei vastaa asiakkaan omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Liikuntakeskus Fitbox Oy:n tiloissa tai sen alueella.
 • Mikäli asiakas ei noudata sääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia asiakkaita tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. Liikuntakeskus Fitbox Oy ei tässä tapauksessa palauta mahdollisesti ennakkoon maksettuja maksuja.
 • Liikuntakeskus Fitbox Oy ei vastaa menetyksistä, jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta syystä. Liikuntakeskus Fitbox Oy ei vastaa asiakkaiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä asiakkaalle aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen asiakkaan toiminnasta. Jokainen asiakas vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi osallistua Liikuntakeskus Fitbox Oy:n tuottamiin palveluihin.
 • Asiakas on tietoinen, että Liikuntakeskus Fitbox Oy:n toimitilassa on tallentava kameravalvonta.
 • Mikäli Asiakas tuo luvatta Liikuntakeskus Fitbox Oy:n tiloihin ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän maksamaan siitä korvauksen. Korvaus laskutetaan paperilaskulla.
 • Liikuntakeskus Fitbox Oy palveluliiketoimintaan sisältyvät yksilö- ja pienryhmävalmennuspalvelut sekä niihin rinnastettavat ohjauspalvelut. Liikuntakeskus Fitbox Oy:n asiakkaalla ei ole oikeutta toteuttaa eikä luovuttaa valmennukseen kuuluvia kirjallisia ohjeita, ruokavalioita ym. edellä mainitun kaltaisia palveluita ilman keskuksen antamaa kirjallista suostumusta toisille Liikuntakeskus Fitbox Oy:n asiakkaille. Mikäli Liikuntakeskus Fitbox Oy:n asiakas rikkoo sääntöjä, niin hän sitoutuu maksamaan Liikuntakeskus Fitbox Oy:lle korvauksen.

TOIMINTAA JA SOPIMUSEHTOJA KOSKEVAT MUUTOKSET

Liikuntakeskus Fitbox Oy pidättää itsellään oikeuden pitää keskus suljettuna, muuttaa asiakaspalvelun ja keskuksen aukioloaikoja ja tehdä sesonkiluonteisia loma-aikoihin, pyhäpäiviin jne. liittyviä muutoksia. Liikuntakeskus Fitbox Oy varaa oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja edellyttäen, että muutokset eivät johda sopimuksen keskeisen sisällön muuttumiseen.

RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN VARAAMINEN JA PERUUTTAMINEN

Voit varata ryhmäliikuntatunneille paikan vain itsellesi. Ryhmäliikunnan tuntivaraus tulee esteen sattuessa peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen ohjatun tunnin alkua. Etämyyntinä ostettuja vapaa-ajan palveluita ei voi peruuttaa eikä rahoja palauteta.

SOVELTUVA LAKI JA ERIMIELISYYDET

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta mahdollisesti johtuvat erimielisyydet, joita ei voida ratkaista keskinäisin neuvotteluin, käsitellään asiakkaan kotipaikan tuomioistuimessa. Lisäksi asiakkaalla on aina oikeus saattaa kulutushyödykettä koskeva riita-asiansa maksutta myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Lautakunta on puolueeton ja riippumaton, tuomioistuimen ulkopuolinen riidanratkaisuelin. Lautakuntaan valittaminen on asiakkaalle maksutonta.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) Yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830