LIIKUNTAKESKUS FITBOX OY:N SÄHKÖINEN ASIAKASREKISTERI

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
Laadittu 25.9.2019

 1. Rekisterinpitäjä

  Yritys: Liikuntakeskus Fitbox Oy
  Osoite: Kalevantie 9, 37800 Akaa
  E-mail: kati@fitboxakaa.fi
  Puhelin: 0504306006

 2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö

  Elina Hyötyläinen

 3. Rekisterin nimi

  Liikuntakeskus Fitbox Oy: n asiakasrekisteri

 4. Rekisterin käyttötarkoitus

  Asiakasrekisterin tarkoitus on mahdollistaa asiakkaiden sähköinen ilmoittautuminen ja tunnistaminen Liikuntakeskus Fitbox Oy:n järjestämiin tapahtumiin, kuten ryhmäliikuntatunneille.
  Rekisteriä voidaan käyttää myös kulunvalvonnan hallintaan ja muihin tietojärjestelmätarpeisiin. Tietoja tarvitaan, jotta kävijämäärät tunneilla ovat yrityksen tiedossa ennen tunnin alkua.

 5. Rekisterin tietosisältö

  Asiakkaan etu- ja sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, puhelinnumero, osoitetiedot, sähköpostiosoite, asiakasmerkinnät, laskujen toimittamiseen vaadittavat tiedot. Lisäksi rekisterissä on tiedot asiakkuudesta (kuten voimassaolo, käyntikerrat ja niiden ajankohdat). Rekisterissä voi olla myös asiakkaan määrittelemä salasana verkkopalvelun käyttämistä varten (salattuna).

 6. Säännönmukaiset tietolähteet

  Palvelu on käytettävissä osoitteessa www.fitbox.fi

 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

  Tietoja ei luovuteta.

 8. Rekisterin suojauksen periaatteet

  Asiakastiedot sijaitsevat sähköisessä muodossa Liikuntakeskus Fitbox Oy:n tietojärjestelmässä, johon pääsee ainoastaan käyttäjätunnuksen ja salasanan hallussapitäjät. Käyttäjätunnus ja salasana ovat ainoastaan henkilökunnan ja teknisten asiantuntijoiden käytettävissä. Paperille tulostettuja tietoja säilytetään Liikuntakeskus Fitbox Oy:n toimitiloissa.